Loe Hayenes Manuali...see on kusagil siin foorumis ka olemas, laadi endale maha ja kasuta remontimisel.Lühidalt tuleb spetsiaalse tõmmitsaga hooratas pinge alla panna ja haamriga hooratta pihta koputada august kuhu kinnitatakse starter.....umbes nii
nii see oli. minu silme all muuseas, 1,5m raudtorudega keerati. jõudsin veel öelda et ega poldid nii vastu pea, ning klõpsti keskimise poldi pea murduski. praegu olengi teel sinna.
tõmmits eino omand. muidu on okipoki korras, ainult tõmmitsa poldi pea väänati küljest ära. uus polt ja asi jonks. ainus konks on selles et polt ilmselt toll keermega ning sellele asendust raske leida, kuid mitte võimatu.
Eks Eino ise Minitronist toob jälle. Aga mehed, kes 1,5 m raudtoruga nii peenikesi polte keeravad, tuleks mõne veel pikema toruga Minist eemale peletada. Seal on veel hulk asju, mida saab lahti/kinni keerata vaid mõistust ja spetsiaalseid riistu kasutades.
Õnneks saadi mootor lahti eelmine kolmapäev ja sain ka lõpuks varuosa nimekirja mis nüüd Soomest vaja.Seisis seal kuskil 6 nädalat,aga probleem oli selles ei saanud hooratast lahti.Nüüd vaja Einoga rääkida millal tal oleks võimalik asjad soomest ära tuua.Nüüdseks ka olemas kalkulatsioon ja enamvähem lõplik summa varuosadele.
Mina sain täna oma mootori juppide nimekirja kätte huvitav, et mu mootor üldse sõitis... vahetusse lähevad kolvid, rõngad, sõrmed, saaled, õlipump, tõukurid, mingid väljalske klapi puksid, siduriketas, kett..... korpus jääb õnneks siiski vana..